Tidspunkt:

13. September 2021

19:00 – 21:00

Sted:

Odsherred Fælleskapel

Klintevej 33

4500 Nykøbing Sj.

Pris:

Gratis

Som sunket i jorden

Foredrag med Kristian Bech i samarbejde med Ørskov Begravelsesforretning

Lidt om foredraget:

Var du en af de næsten 1 million danskere, som sad klinet til skærmen i starten af året, da Kristian Bech tonede frem på TV2 med dokumentar programmet ‘Som sunket i jorden’?

Nu har du muligheden for at komme med bag kulisserne og høre om arbejdsmetoderne, udfordringerne og risikoen, der kan være ved at rejse verden rundt i jagten på de forsvundne danskere 🎬
 

‘Som sunket i jorden’
Hvert år forsvinder hundredevis af danskere – langt de fleste dukker heldigvis op igen. Men hvordan finder man dem, som ikke vender hjem af sig selv og måske er væk i årevis? Hvordan er det for familierne, der sidder tilbage uden svar, og kan familien finde sammen igen, hvis personen findes?

I foredraget kommer du med ‘bag kameraet’ når Kristian fortæller om tilblivelsen af ‘Som sunket i jorden’. Han viser klip fra programmerne og fortæller om arbejdsmetoderne, udfordringerne og risikoen, der kan være ved at rejse verden rundt i jagten på svar. Samtidig fortæller Kristian om de følelsesmæssige op- og nedture der kan være når begiver sig ud på uvis grund, både for de medvirkende og ham selv.

Vi kender Kristian Bech fra TV 2, hvor han har stået i spidsen for en lang række programmer, herunder Station 2, TÆT PÅ og Som sunket i jorden.

Kristian Bech står bag seersuccessen ‘Som sunket i jorden’, der 6. januar i år slog alle rekorder og blev det mest sete dokumentarprogram på tv2 i 10 år. Næsten en million seere fulgte med i stuerne.

 

Booking Form - Som sunket i jorden

  JA TAK!
  JEG VIL GERNE BESTILLE BILLETTER

  Antal Billetter

  Har du spørgsmål eller bare nysgerig?

  (+45) 4283 1515

  Østre Havnevej 11C
  4300 Holbæk

  min@event-buddy.dk

  Nyhedsbrev

  Få besked. så snart vi har nye events på programmet.

  Følg os

  © 2021 – Event Buddy. All rights reserved.

  Powered by: Webfilm Buddy