Popcorn - biografevent
mission & vision.

Biografevents
...du vil blive husket for...

Stemning5

Biografevents efter dit behov

Alle arrangementer skræddersyes 100 % efter din virksomheds behov, så du opnår netop det, du ønsker nemt og billigt. Det kan være, at du ønsker et biografevent med store Blockbuster-film som James Bond, Top Gun 2 m.m. og måske endda en eksklusiv forpremiere. Uanset hvad står vi for det hele.

Siden 2011

Event Buddy har siden 2011 haft erfaring med biografevents for virksomheder, der ønsker at skille sig ud fra mængden. Vores events er unikke og med din virksomhed i fokus.

Nysgerrig

Hvad kan vi hjælpe med?

Filmen

Vi hjælper med at finde den rette film om det er en action-basker, spændingsfilm eller familien filmen. Vi hjælper med at ramme den rette film til dit formål.

Biografen

Vi finder den rette biograf om det er i din egen by, eller du ønsker at indtage et nyt marked i en anden by, så hjælper vi med koordineringen.

Invitationer

Vi skræddersyr invitationer med dit logo og hjælper dig med at sende disse ud til dine kunder - også gerne til potentielle nye kunder, som du ønsker bliver inviteret.

Tilmeldingsdatabaser

Hvis du har brug for at dine kunder tilmelder sig via et tilmeldingslink, sørger vi for at sætte dette op til hvert event.

Opdatering

Vi opdater dig løbende om antallet af tilmeldinger og hvem de er. Til dagen laver vi en total gæsteliste, så du har overblikket

Reklamer inden filmstart

Vi hjælper dig med at udfærdige dine egne reklamespots inden filmstart. Ingen andre reklamer vil blive vist - kun dine.

Skal vi hjælpe?

Skal vi hjælpe med at give dine
kunder en oplevelse DU vil blive husket for?

Har du spørgsmål eller bare nysgerig?

(+45) 4283 1515

Østre Havnevej 11C
4300 Holbæk

min@event-buddy.dk

Nyhedsbrev

Få besked. så snart vi har nye events på programmet.

Følg os

© 2021 – Event Buddy. All rights reserved.

Powered by: Webfilm Buddy